6 jun 2015

Dagens spel + 1 på söndag.

Author: galetbra | Filed under: Sport

Dagens spel + 1 på söndag.

 

Varberg-Östersund
Given tvåa enligt mig, Varberg som normalt är täta bakåt var inte bra sist mot AFC United och nu möter man ett Östersund som spelar snabb och teknisk fotboll. Östersund saknar Alex Dyer som är avstängd och Sebastian Lundbäck är inte tillgänglig. trots detta så har Östersund ett riktig bra lag med sig och jag tror även att Haraldur Björnsson och Michael Omoh som väntas starta eller få ett inhopp målar. 2,05 för ett spel på Östersund

 

FC Höllviken-Örgryte Div 1 Södra.
FC Höllviken är ett bra lag, men det är lite oklart vilka som spelar idag då det varit lite skavanker i laget. Örgryte är favoriter att vinna Södra och gjorde en plattsmatch mot Landskrona för att sedan vinna överlägset med 0-5 borta mot Lund. Örgryte har målgörarna och Medans Höllviken har bra försvar, samt så är Höllvikens anfallare helt okej, men dom är långsamma och även deras försvar är lite långsamma, och det passar inte i dagens match med örgrytes snabba anfallare. Spel på Örgryte 1,75

 

Söndag:
Malmö-DIF Allsvenskan.
Malmö saknar Jo Inge Berget medans DIF får tillbaka Mrabati som det ser ut nu enligt rapporterna. Malmö är utan tvekan ett lag för toppen, men att dom ska vara sådana stora favoriter mot ett sånt offensivt lag som DIF som dessutom får tillbaka en av dom två bästa spelarna i truppen(mrabati) är enligt mig väldigt konstigt.
Malmö förlorade förra årets möte hemma med 0-2 och det kanske inte har någon tyngd av betydelse nu, eller? Jag har sett DIF spela bra fotboll mot AIK, GBG och sist(trots väldigt trötta ben) spelade oavgjort mot ett av dom formstakaste lagen i ligan, Norrköping.
Här väljer jag att spela x2 till ett odds 2,60, jag är säker på att DIF kommer inleda med 0-1 ledning för att sen antingen utöka den ledningen eller spela oavgjort. För den som vill så ligger oddset för en bortavinst på 6,25! Galet.

Trippel: 9,32 x Medelinsats