20 mar 2015

NHL tips inatt. En dubbel!

Author: galetbra | Filed under: Sport

Sista så gick vår fina 1,88 oddsare in när Colorado vann. Idag/inatt så kommer två nya spännande matcher där jag kommer skriva om Buffalo speciellt och Anaheim som möter Colorado.

Buffalo-Sabres  VS   Logo-New-Jersey-Devils

Buffalo vann senast sin match mot Boston efter straffar och gav laget lite glädje, men räcker det mot ett New jersey som nu vunnit två raka mot lag som Arizona och Pittsburg? nja, Arizona är väl inget lag man ska höja, men Pittsburg är sannerligen ett svårt lag att möta och Devils gjorde det bra.

Denna match så ser det ut att bli en tät match där två lag spelar för att få igång dom yngre och New Jersey har en liten liten chans att nå slutspel fortfarande. New Jersey får lov att se sig själva som favoriter denna match.

Här spelar jag Matchspel på Devils Odds: 1,52

anaheim_ducks_logo.png  VS  colorado_avalanche_logo.png

Anaheim är ruggiga hemma när spelet väl funkar och dom har på sistonde två raka vinster mot lag som Nashville och LA Kings. Colorado är på väg att hitta sitt spel som tränaren har sökt och gjorde en stabil insats sist mot mot Arizona borta. värt att notera är att Colorado har vunnit sina 4 sista matcher på bortaplan inför nattens möte mot Ducks.

Anaheim har fått en extra vilodag medans Colorado spelade så sent som inatt, och det kan vara avgörande i detta möte vilket jag också tror.
Anaheim som vinnare. Matchspel Anaheim Odds: 1,47